Bed & Breakfast op de Veluwe

De Heidehoeve is vrijstaand en heeft twee appartementen met een heerlijk huiselijke sfeer. Op het terrein van de Veluwse woonboerderij De Heidehoeve in Wezep vindt u appartement De Riek en vakantiewoning/appartement De Barn. Beide accommodaties zijn gelijkvloers, hebben een eigen entree en zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en (combi)oven, eigen badkamer met douche en toilet en woonkamer, boxspringbedden, gratis draadloos internet (wifi) en Netflix. Appartement De Barn beschikt over een extra slaapkamer. Geniet van de rust in uw zitkamer (in de Barn met open haard!) of op uw prive terras met weids uitzicht.

 

Een overnachting in De Riek of De Barn is geheel naar keuze met of zonder een heerlijk, luxe ontbijt (uw keuze is voor de gehele periode). Tijdens speciale weekenden, feestdagen en enkele vakantie(weken) zijn er alleen vaste perioden/wisseldagen te boeken zonder ontbijt. 

 


De Barn (4 pers.)

De Riek (2 pers.)zakelijk verblijf

Na een dag hard werken is het heerlijk verblijven in de huiselijke sfeer van De Barn of De Riek. Of zoekt u een rustige plek om te kunnen werken? Ook dat kan in onze boerderij appartementen.

Ontdek hier de voordelen voor een zakelijk verblijf op De Heidehoeve!

Classificatie bedandbreakfast.nl

De Heidehoeve, Engelandsweg 12, Wezep   Tel. 0031-(0)6-15300424    info@heidehoevewezep.nl Rekeningnummer NL92INGB0007780868 t.n.v. De Heidehoeve