Wandelen & Fietsen


Na een ontspannen nacht trekt u er op uit in de omgeving van het gemoedelijke dorp Wezep op de Veluwe richting bijvoorbeeld Hattem, Elburg, Zwolle of Kampen. De Heidehoeve ligt direct aan het fietsknooppuntennetwerk (nr. 52) en aan klompenpad Het Vreepad en het Wiseperpad. Maar ook zijn er prachtige fietspaden, wandelroutes en mountainbikeroutes in de directe omgeving. Ontdek de veelzijdige Veluwe vanaf De Heidehoeve tijdens een wandel- of fietstocht over de heide in het waterwingebied met haar Schotse Hooglanders, op loopafstand van de boerderij. Wandel over de klompenpaden, De Vuursteenberg, De Wezepsche Heide, De Renderklippen, langs het Heerderstrand, door het Zwolsche bos of over de Tonnenberg. Ieder jaargetijde een prachtige omgeving op de Veluwe om te wandelen en te fietsen! Of breng een bezoek aan ons tijdens het wandelen van een etappe van een lange afstandswandeling als het Pieterpad, het Maarten van Rossumpad of het Zuiderzeepad. Onze ligging ten opzichte van openbaar vervoer is zeer gunstig, zodat u eenvoudig uw etappe weer op kunt pakken of terug naar huis reist. 

 

Met de fiets bent u zo in steden als Zwolle (± 10 km), Hattem (± 6 km) en Elburg (± 12,5 km). Ga lekker winkelen in het veelzijdige Zwolle, breng een bezoek aan het historische stadje Hattem en geniet van een heerlijke kop koffie op een van de vele terrassen in de voormalige Zuiderzeestad Elburg. Wilt u een hele dag wandelen of fietsen? Vanaf De Heidehoeve krijgt u een zeer gevarieerd deel van de Veluwe te zien. U vindt een goed gevulde informatielade met routes in uw accommodatie.

 Classificatie bedandbreakfast.nl

De Heidehoeve, Engelandsweg 12, Wezep   Tel. 0031-(0)6-15300424    info@heidehoevewezep.nl Rekeningnummer NL92INGB0007780868 t.n.v. De Heidehoeve