Start de dag op De Heidehoeve met een heerlijk uitgebreid ontbijt...

U kunt uw verblijf op De Heidehoeve desgewenst met of zonder een heerlijk en luxe ontbijt reserveren (m.u.v. vaste boekingsperioden zonder ontbijt). Het ontbijtdienblad wordt vanaf 8:30 uur op de gewenste tijd geserveerd in uw appartement. U heeft daarbij de keuze uit een standaard uitgebreid ontbijt of een vegetarisch uitgebreid ontbijt. Maar omdat we ons bewust zijn van allergieën, voedselintolerantie en speciale wensen, bieden wij ook de mogelijkheid zonder ontbijt te reserveren en het geheel zelf te verzorgen. Net wat u wilt.

Neem voor het ontbijt 's ochtends plaats aan de eettafel in uw eigen appartement of buiten op uw eigen terras en laat u verrassen! Geniet van heerlijke broodjes, vers sap, jams, divers beleg en een gekookt eitje (indien medewerking van de dames: van eigen kippen), verzorgd door uw gastvrouw of -heer.  

Wanneer u extra vroeg op pad gaat, verzorgen wij graag een speciaal 'vroegontbijt' in uw koelkast en in een ontbijtbox, zodat u zelf bepaalt hoe laat u de dag begint met een heerlijk ontbijt!

 Classificatie bedandbreakfast.nl

De Heidehoeve, Engelandsweg 12, Wezep   Tel. 0031-(0)6-15300424    info@heidehoevewezep.nl Rekeningnummer NL92INGB0007780868 t.n.v. De Heidehoeve