Tarieven 2024

Incl. bedlinnen en handdoeken. Excl. Ontbijt €12,50 (optioneel) en €1,65 toeristenbel. p.p.p.n. (v.a. 4 jr)

 Prijzen per nacht in 

  m.u.v. de vaste boekingsperioden             1 pers.* 

2 pers. 1 pers.*              2 pers.

Extra pers.

0-3 jr.**

 Extra pers.

v.a. 4 jr. 

Laagseizoen         Laagseizoen Hoogseizoen Hoogseizoen    
B&B De Barn                                                     99,-* 99,- 109,-* 109,- 7,50 32,-
B&B De Riek                                                      80,-* 85,- 93,-* 93,- 7,50 32,-

Hoogseizoen: pasen(vr-ma),Hemelvrt(woe-zo),pinksteren(vr-ma),zomer 12/7-23/8 en 20/12-06/01/25.


Vaste boekingsperioden 2024

Vaste perioden


In de vaste boekingsperioden wordt er minimaal voor de volgende perioden verhuurd: 

Pasen (vr-ma), Meivakantie (vr-ma of ma-vr m.u.v. 6-8 mei), Hemelvaart (woe-zo), Pinksteren (vr-ma), Juni weekend (vr-ma) 21-24/6 en 29/6-1/7, Zomer 1 juli - 2 september (12/7 - 23/8 alleen vr-vr, daarbuiten ook vr-ma en ma-vr) en de Kerst en oud & nieuw periode (20/12-06/01/2025) zijn de data en wisseldagen vast (geen tussentijdse wisselingen). Tijdens deze perioden is het niet mogelijk ontbijt te reserveren. Optionele kosten

Kind 0 t/m 3 jaar incl. toeristenbelasting, inclusief bedje met linnen, kinderstoel en speelgoed**. 7,50 per nacht  45,- per week
Extra persoon vanaf 4 jaar incl. toeristenbelasting, bedlinnen en handdoeken; excl. ontbijt.  33,65  
Ontbijt p.p.p.o. (keuze uit standaard ontbijt of vegetarisch ontbijt) *** 12,50  
Huisdier  (in overleg)  7,50 per nacht 45,- per week
Fiets elektrisch (zijn damesfietsen (geen kinderzitjes mogelijk); alleen per volle dag/week te huur) 22,50 per dag 100,- per week

Belangrijk om te weten voor u boekt

Reserveren / annuleren

 

 • De appartementen zijn buiten de vaste boekingsperioden alleen voor minimaal 2 nachten te reserveren. 
 • Tijdens de vakanties, speciale evenementen en feestdagen gelden vaste boekingsperioden/wisseldagen. Hiervoor geldt:  de data en wisseldagen zijn vast (geen tussentijdse wisseling) en het verblijf is zonder ontbijtservice. Kinderen 0 t/m 3 jaar (bij 2 volwassenen): 7,50 Euro per nacht incl. toeristenbelasting, bedje met linnen, kinderstoel en speelgoed. 
 • * Het 1-persoonstarief geldt alleen buiten de vakanties, feestdagen en vaste boekingsperioden (min. 2 nachten).
 • Bij reservering online geschiedt de betaling per direct online via de boekingsmodule. Indien telefonisch gereserveerd wordt, dient het bedrag rechtstreeks overgemaakt te worden via  ons bankrekeningnummer NL92INGB0007780868 t.n.v. De Heidehoeve.
 • Bij annulering tot 2 maanden voor aankomst is het bij B&B De Heidehoeve mogelijk uw boeking eenmalig kosteloos te verplaatsen binnen hetzelfde kalenderjaar. Bij annulering binnen 2 maanden voor aankomst zijn wij helaas genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen. Wij raden u aan om voor restitutie in aanmerking te komen een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw verzekeraar. Wanneer vanwege COVID maatregelen vanuit de overheid u niet mag komen, bieden wij onze gasten, die rechtstreeks hebben geboekt, de mogelijkheid hun vakantie te verplaatsen naar een later tijdstip in het betreffende kalenderjaar. Het (gedeeltelijk)sluiten van horeca, musea, cultuur, etc. valt niet onder de annulerings/verplaatsingsmogelijkheden.  
 • Bij een storing in het online boekingssysteem gelden de nachttarieven in het betreffende seizoen.   

Aankomst/vertrek

 • Aankomst: vooraf in overleg vanaf 15:00 uur. 
 • Na het uitladen de auto graag parkeren op de parkeerplaats aan de andere zijde van de boerderij (m.u.v. gasten met een miva-parkeerpas)
 • Vertrek: maandag t/m zaterdag voor 10:30 uur; zondag uiterlijk 12:00 uur. Wij stellen het op prijs wanneer u ons de avond vooraf uw vertrektijd laat weten, zodat wij u kunnen uitzwaaien. Wij rekenen geen extra schoonmaakkosten, u hoeft alleen: 
 • Voor de eindcheck: De vaatwasser schoon en leegmaken (vaat schoon in de kasten);  Het afval in de containers buiten deponeren; Handdoeken en lakens in de hal leggen. Indien met kinderen: Babypakket en buitenspeelgoed opruimen.

Ontbijt

 • **Kinderen 0-3 jaar: inclusief toeristenbelasting en een kinderpakket met een bedje met linnen, kinderstoel en speelgoed is inbegrepen (weer opruimen voor de eindcheck). Zij kunnen mee eten met het ontbijt van de ouders (indien gereserveerd). 
 • Tijdens de vaste boekingsperioden wordt geen ontbijt geserveerd.
 • ***ontbijt reserveren (kan i.v.m. inkoop tot 1 week voor verblijf) is alleen mogelijk voor de gehele verblijfsperiode.

Wat u verder moet weten...

 • Boekingen gedaan via partners als Booking.com en Airbnb zijn altijd zonder ontbijt en volgens de daar geldende (annulerings)voorwaarden en tarieven.
 • In en rond onze accommodaties gelden ten allen tijde de regels van het RIVM inzake COVID.
 • Ons buitenzwembad is geopend van Hemelvaart tot en met de Nederlandse zomervakantie. 
 • Uw hond is in vooraf overleg van harte welkom, mits: aangelijnd en hij/zij geen overlast veroorzaakt. Direct buiten ons terrein vindt u een wandelpad voor het uitlaten. Uw hond heeft geen toegang binnen de hekken van het zwembad en de (dieren)weides. 
 • Koffie bezoek is welkom (geen feest of (familie) bijeenkomst). Zij kunnen geen hond meenemen en geen gebruik maken van het zwembad. Bezoek kan (indien ruimte) parkeren op de parkeerplaats of langs de weg; niet op het erf.

U bent het gehele jaar van harte welkom!

Classificatie bedandbreakfast.nl

De Heidehoeve, Engelandsweg 12, Wezep   Tel. 0031-(0)6-15300424    info@heidehoevewezep.nl Rekeningnummer NL92INGB0007780868 t.n.v. De Heidehoeve